Θες δικαιώματα; Γίνε γκέι και αθεϊστής!



Νιώθεις ότι τα δικαιώματα σου χάνονται; Ότι η φωνή σου δεν ακούγεται;
Ότι όσα θεωρούσες ως δεδομένα παύουν να ισχύουν;
Δεν πειράζει, γίνει γκέι και αθεϊστής και όλοι θα τρέξουν να σε συνδράμουν!


Φτάσαμε πια στο στάδιο του θέλει ο Σκοτεινάτος να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει.

Κι ενώ εσύ μπορεί να ψυχοπλακώνεσαι με διάφορα πολύ σοβαρά θέματα υψίστης και ζωτικής σημασίας, να φωνάζεις να διεκδικείς, να ρωτάς και να πιέζεις, γραμμένο σε έχουν σ’ αυτά που δεν έχουν…

Αεροπλάνα περνούν κάθε μέρα και φωνάζεις “Μας ψεκάζουν”, θέλω καθαρό αέρα, τρως μεταλλαγμένα και ζητάς το αυτονόητο -μια επισήμανση, ζητάς την αλήθεια κι έρευνα για τα μολυσμένα εμβόλια και κανείς δεν δίνει σημασία, δεν θες άλλη καρκινογόνα κινητή τηλεφωνία και αντένες κοντά στο σπίτι σου αλλά είναι η μοναδική “ανάπτυξη” που βλέπεις, σου κλέβουν το βιός -τους μισθούς και τις συντάξεις- αλλά κάθε μέρα που περνά κατεβαίνει και το όριο της φτώχειας, ακόμα και με ψίχουλα στα χέρια θεωρείσαι “πλούσιος” και πρέπει να το πληρώσεις. Είσαι νέος και θες δουλειά για να κάνεις και οικογένεια, αλλά η πολιτεία σε βλέπει μόνο σαν νούμερο περιττό για την ανεργία και ανοίγουν διάπλατα τα σύνορα της χώρας σου για να φύγεις εσύ έξω με την ελπίδα να μπορέσεις να ζήσεις σε κάποια άλλη γωνιά της γης, ενόσω άλλοι που έρχονται στη γη σου έχουν με το καλημέρα σας διπλάσια από σένα δικαιώματα.

Θες παιδάκι μου να τελειώσει όλος αυτός βραχνάς της απαξίωσης; Γίνε γκέι και αθεϊστής και τότε…

Μίντια, δήμαρχοι, περιφερειάρχες, ΜΚΟ, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, το υπουργείο δικαιοσύνης, τηλεοπτικά εφέ και σποτ, ράμπες για ΑΜΕΑ, ειδικές χημικές τουαλέτες και μια ομάδα εκπαιδευμένη για να εξασφαλίσει απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλους – όλα αυτά θα είναι εκεί για να συνδράμουν στην οργανωμένη διαμαρτυρία σου!

Και στάσου, δεν τελειώσαμε, όχι μια, όχι δυο, όχι τρεις, αλλά δεκατρείς πρεσβείες θα δώσουν το παρόν!

«Πάρε θέση»

Σε όλη την κοινωνία απευθύνεται «Η αφίσα απεικονίζει μια τομή της κοινωνίας (έναν παπά, έναν χρυσαυγίτη, μια θρησκευόμενη, μία βουλευτίνα…), που μας γυρίζουν την πλάτη. Εμείς ζητάμε από την κοινωνία να γυρίσει να μας δει, να πάρει θέση υπέρ της ισότητας, της ταυτότητας φύλου, της οικογένειας, και κατά της ομοφοβίας, της τρανσφοβίας, του μπούλινγκ», λέει στην «Εφ.Συν.» η Αντρεα Γκίλμπερτ από την οργανωτική επιτροπή, στην “ανεξάρτητη” εφημερίδα που προβάλει το γεγονός και μάλιστα κλείνει και ραντεβού ΕΚΕΊ με τους αναγνώστες της!

Η επιτροπή ζητά από τους συμμετέχοντες να έχουν πλακάτ που να αναγράφουν το δικό τους σύνθημα, να ξεχωρίζουν τα πλακάτ ή τα πανό κρατημένα ψηλά, με ένα μήνυμα και όχι μόνο μπαλόνια ή λίγα δυσανάγνωστα πλακάτ κρατημένα χαμηλά.

Συμμετέχουν 13 πρεσβείες

Ως προς τη διεθνή διάσταση του Pride, οι πρεσβείες που θα εκπροσωπηθούν σε επίπεδο πρέσβη ή του δεύτερου στην ιεραρχία στην πρεσβεία φτάνουν τις 13, ενώ στο άρμα της ομάδας Αθέων θα υπάρχει μια μεγάλη σημαία που αποτελείται από τις σημαίες των χωρών από τις οποίες κατάγονται οι πρόσφυγες που φτάνουν στην Ελλάδα.

Ενώ στο βραδινό πάρτι θα συμμετέχουν δυνατά ονόματα-έκπληξη.

Για πείτε μου, λοιπόν, για ποια άλλη κοινωνική ή ιδεολογική ομάδα έγιναν ποτέ άλλοτε τέτοιες κινητοποιήσεις; Πότε πρόβαλαν αιτήματα και ανησυχίες πολιτών τα ΜΜΕ με τέτοιο σθένος; Πριν λίγες μέρες έγινε διαμαρτυρία για τους χημικούς αεροψεκασμούς, έγραψε κανείς, ώστε να ενημερωθεί το 33% των πολιτών που βάσει δημοσκοπήσεων θεωρεί ότι όντως μας ψεκάζουν; Έγραψε ποτέ κανείς τους ή είπε κάποιο κανάλι για το θέμα των εμβολίων και την δημόσια ομολογία/καταγγελία του Δρ William Thompson, που μόνο στα ψιλά του διαδικτύου θα βρει κάποιος; Οργάνωσαν μια αντίστοιχη διαμαρτυρία όταν ο Βενιζέλος επί προεδρίας μας στην ΕΕ παρέδωσε την Ένωση στα συμφέροντα των εταιριών των μεταλλαγμένων;

Α και οι Αθεϊστές (και όχι Άθεοι) από δίπλα, αυτοί που είναι κατά των θρησκειών, αλλά έχουν ΔΙΚΉ τους θρησκεία -τον Αθεϊσμό- μαζί να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους. Αλήθεια, ποια ακριβώς; Δεν πιστεύω εις ένα Θεό, αλλά εις ένα διάολο; Να αναγνωριστούν μήπως και τα δικαιώματα σατανιστών και παιδεραστών; Κι αυτοί από την πλευρά τους δηλώνουν κι επιχειρηματολογούν ότι “έχουν τα δίκια τους”.

Και μετά το κλασσικό τσουβάλιασμα: Αν δεν συμφωνείς ότι το σύμφωνο διαβίωσης δεν μας φτάνει και θέλουμε και γάμους με υιοθεσίες τέκνων είσαι χρυσαυγίτης ή θεούσος! ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ;;; ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΠΊΕΣΗ;;; ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΊΗΣΗ;;;

Μια μόνο λέξη έχω: Εμετός! Όλη αυτή η προσπάθεια επιβολής συγχώνευσηςπληθυσμών και ανηθικοτήτων, το μόνο που μας προκαλεί είναι στομαχικές διαταραχές. Τόση αηδία το στομάχι μας ΔΕΝ την αντέχει!
«Πάρε θέση»; Πήρα!!!












Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/06/blog-post_561.html#ixzz3d2duWebY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου